Sfeervolle locatie

Of het nu gaat om een seminar, congres, training of vergadering, onze unieke en sfeervolle bedrijfsruimte in Waddinxveen is ook beschikbaar voor uw zakelijke event.

Naast onze trainingen en workshops kunnen wij ook uw event of teamdag volledig op maat arrangeren. Dit kan bijvoorbeeld door het inhuren van sprekers of trainers, het aanbieden van lunch- of buffetmogelijkheden of het verzorgen van (veiligheid gerelateerde) presentaties.

Maar u kunt uiteraard ook alleen de ruimtes huren.

Kennissessie

Voor onze relaties bieden we jaarlijks kennissessies aan met daarin diverse actuele onderwerpen. Deze bijeenkomsten vinden plaats in onze sfeervolle trainingsruimte en worden volledig verzorgd door P&R Groep.

Bent u geïnteresseerd in een bijeenkomst voor uw organisatie? Heeft u een onderwerp voor een bijeenkomst of bent u geïnteresseerd naar de mogelijkheid om onze ruimtes te huren voor meetings of seminars? Neem vrijblijvend contact met ons op!

Ongeacht eventuele Covid-19-maatregelen, zijn wij prima in staat uw bijeenkomst veilig plaats te laten vinden.

Workshop of training op maat

Wij geven operationele, mensgerichte trainingen en workshops aan stakeholders en medewerkers. U krijgt nieuwe inzichten die bijdragen aan de juiste balans tussen mens, communicatie, informatie en techniek.

Voor het programma kijken we naar het DNA van uw organisatie. We verkennen de locatie en houden interviews met medewerkers om sfeer, knelpunten en weerstanden te wegen. We kijken naar risico's en naar de manier waarop men nu omgaat met het veiligheid.

Cursisten kunnen hun nieuwe vaardigheden binnen en buiten de eigen organisatie toepassen.

Meer weten over de mogelijkheden?

© 2023 P&R Groep All rights reserved.