Gedreven specialisten

De P&R Groep bestaat uit een enthousiast team van medewerkers met verschillende expertises en competenties. Daarom zijn onze adviezen altijd beoordeeld vanuit verschillende invalshoeken. Onze aanpak waarborgt de continuïteit, kwaliteit en vertrouwelijkheid binnen projecten.

Eigen methodiek

De P&R Groep levert al twintig jaar maatwerk op het gebied van veiligheid. Hierbij adviseren en begeleiden wij alle fasen die nodig zijn om te komen tot een veilige organisatie. Wij hebben een eigen mensgerichte methodiek ontwikkeld waarbij mens, communicatie en techniek centraal staan.

Mens boven techniek

Bij ons staan mens, communicatie en techniek centraal. Maar wanneer techniek gebruikt wordt als vervanging en niet als ondersteuning van de mens, is de balans tussen mens en techniek niet in control. Organisaties zoeken naar deze balans. Wij helpen bij de keuze voor de bijpassende techniek.

De optimale balans tussen mens, communicatie en techniek

Onze missie

Het samenstellen van veiligheidsbeleid en de implementatie van veiligheidsvoorzieningen die door de hele organisatie worden uitgedragen, geaccepteerd en vooral begrepen. Hierbij staan mens, communicatie en techniek centraal.

MVO-visie

Slimmer werken draagt bij aan het evenwicht tussen werk en privé van onze medewerkers. Een goede werkplek en een gezond binnenklimaat helpen hierbij. Wij kopen duurzaam in. Met ons bedrijfsafval volgen we de milieuvoorschriften. Grondstoffen gebruiken we spaarzaam en slim.

© 2024 P&R Groep All rights reserved.